Sri Maju Group

Kumpulan Sri Maju ditubuhkan pada tahun 1978 oleh pengarah Dato Yeoh Kian Teik, Encik Ng Yot Chew dan Puan Loh Yin Mooi di Perak, Malaysia. Sejak itu ia telah menjadi salah satu pengendali bas terbesar di Malaysia dengan lebih daripada 500 laluan berlepas setiap hari di kedua-dua Semenanjung Malaysia dan Singapura. Kami telah berjaya menawan hati ramai dan dengan mudah menjadi salah satu pengendali bas yang paling dikenali di sekitar untuk membantu anda sampai ke destinasi anda dengan mudah. Buat masa ini, kami telah memudahkan anda untuk membeli tiket bas Sri Maju secara dalam talian melalui laman web kami.

Sebagai pengendali bas, Sri Maju mahu anda mempunyai pengalaman terbaik ketika menaiki bas kami tidak kira di mana anda mungkin menuju. Kami sentiasa memastikan ketepatan masa adalah penting untuk kedua-dua masa pengambilan dan penghantaran kami. Keselamatan juga memainkan peranan penting dalam perkhidmatan kami, itulah sebabnya kami dapat menerima begitu banyak respons positif daripada penumpang selama ini. Selain itu, adalah penting bahawa Sri Maju Express dilengkapi dengan tempat duduk yang lapang dan sistem penyejukan penghawa dingin pada kedua-dua tingkat tunggal dan dua tingkat untuk pengalaman yang menyeronokkan.

Terdapat 128 bas Sri Maju yang bergerak di Semenanjung Malaysia, Singapura dan Thailand, dengan 14 cawangan terus dan 10 ejen yang menjual tiket bas untuk kemudahan anda. Kumpulan Sri Maju memastikan kami tahu apa yang diperlukan pelancong dengan sentiasa berusaha memperbaiki liputan laluan untuk menampung semua pelancong. Secara dalaman, kami memastikan jurulatih dijaga dengan baik, kakitangan dan anak kapal dilatih untuk melayani wajah mesra untuk anda, serta sistem sokongan dalaman untuk mempunyai infrastruktur yang baik dalam syarikat. Dengan cara ini, anda tahu anda boleh yakin bahawa Sri Maju akan memberikan perkhidmatan terbaik ketika menaiki bas.

Laluan Popular Sri Maju Group

Antara perjalanan popular yang dikendalikan oleh Sri Maju Group:

  • Sungai Nibong Ke Ipoh Amanjaya
  • Kuala Lumpur Ke Ipoh Amanjaya
  • Ipoh Amanjaya Ke Sungai Nibong
  • Kuala Lumpur Ke Singapura
  • Singapura Ke Kuala Lumpur
  • Singapura Ke Ipoh Amanjaya

Butiran Hubungi

Sri Maju Group HQ
Tel No: +605 253 5367 Sri Maju Kangar (Kuala Perlis Bus Terminal)
Tel No: +604 985 3588

Tiket bas online SriMaju boleh didapati di eticketing.my