Nice Executive Coach

Nice Executive Coach adalah perkhidmatan bas pertama di Malaysia yang memperkenalkan "jurulatih eksekutif" mewah dengan perkhidmatan dalam pesawat yang lengkap dengan pramugari dan pramugari. Bas-bas ini direka untuk masyarakat kelas menengah atasan, ahli perniagaan, dan eksekutif kanan yang menuntut perjalanan eksklusif untuk menghadiri janji temu penting mereka.

Nice Execeutive Coach ialah syarikat bas popular di Malaysia dengan perkhidmatan utama di wilayah Utara dan Tengah. Ia menghubungkan Kuala Lumpur ke bahagian lain di Utara Malaysia, meliputi Alor Setar, Jitra, Kuala Nerang, Kuala Perlis, Jitra, Changlun, Pendang, dan Guar.

Dengan lebih daripada 20,000 ahli setia, perkhidmatan bas benar-benar salah satu jenis. Ia memberikan keistimewaan istimewa kepada ahli-ahlinya dalam bentuk ticker percuma, barangan, dan pakej percutian, mengembangkan pelanggan setia mereka lebih-lebih lagi tahun-tahun. Sekiranya anda berhasrat untuk melancong dengan standard kelas tinggi dan mewah, Jurulatih Eksekutif Nice akan sesuai untuk anda.

Laluan Popular Nice Executive Coach

Perkhidmatan Bas Nice Executive Coach Express merangkumi lebih dari 50 laluan bas di antara Pulau Pinang, Kuala Lumpur dan Singapura. Dengan jadual perjalanan bas yang fleksibel, anda boleh merancang perjalanan anda melalui pelbagai laluan dengan mudah untuk memenuhi jadual perjalanan anda. Selain itu, perkhidmatan bas ini menawarkan perjalanan pulang untuk menampung perjalanan anda dalam bulatan penuh.

Butiran Hubungi

KL SENTRAL
KL City Air Terminal Departure Hall, Counter 9 & 10 Level 1, 50470 KL Sentral
Tel No: +603-22736473

TERMINAL BERSEPADU SELATAN
Level3, Jalan Terminal Selatan, 57100 Kuala Lumpur
Tel No: +603-90512000

Tiket bas online Nice Executive Coach boleh didapati di eticketing.my