Darul Iman

Perniagaan bas baru yang dikendalikan oleh Selesa Transit Sdn Bhd, yang dikenali sebagai perniagaan kakak Perdana Express, salah satu penyedia pengangkutan terkenal di kalangan pelancong biasa, dipanggil Darul Iman Express. Ia berpusat di Kuala Terengganu. Bas Darul Iman Express mempunyai laluan pilihan termasuk Kuala Terengganu ke Kuala Lumpur, Mersing ke Kemaman, bandar-bandar seperti Shah Alam, Klang, & Kajang dengan perjalanan pulang. Pelancong boleh mendapatkan tiket Darul Iman Express secara dalam talian untuk Terminal Bersepadu Selatan (TBS) dan destinasi lain dari mana-mana sahaja.

Darul Iman Express menyediakan perkhidmatan bas untuk laluan seperti Kuala Terengganu ke Kuala Lumpur. Syarikat bas ini berpusat di bandar Terengganu. Bas-bas ini mempunyai banyak tempat menjemput di Kuala Lumpur seperti terminal bas Pudu Central dan Terminal Bersepadu Selatan (TBS). . . Terminal MBKT merupakan tempat mengambil penumpang di Kuala Terengganu. Darul Iman Express juga menyediakan perkhidmatan di tempat-tempat seperti Shah Alam, Alang, dan Kajang. Terdapat kira-kira 7 buah bas yang berlepas dari Terminal Bersepadu Selatan (TBS) dan tempat menurunkan penumpang utama ialah Terminal MBKT yang terletak di Kuala Terengganu. Perkhidmatan bas Darul Iman Express adalah kuat dan kerap untuk semua laluan. Bas pertama bermula pada jam 9:30 pagi dari TBS dan bas terakhir adalah pada jam 11:59 malam. Ini menjadikan tiada ketidakpastian di kalangan penumpang.

Bas-bas syarikat ini mempunyai teknologi yang paling moden dan ciri-ciri deluxe, termasuk Wi-Fi, tempat duduk berbaring yang selesa, lampu membaca, sambungan pengecasan USB, penghawa dingin, dan banyak lagi. Firma bas juga memberi keutamaan kepada keperluan keselamatan. Pasukan ini juga menghormati dan baik, mengiktiraf permintaan pelanggan dan memberikan keselesaan maksimum mereka. Pemandu bas memastikan kenderaan berjalan paling banyak 90 km / j. Penumpang dengan bajet apa pun boleh membeli tiket bas kerana harganya berpatutan. Pelanggan menerima perkhidmatan mewah dan berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif. Di samping itu, pengendali sedang berusaha untuk meningkatkan perkhidmatan untuk pelanggannya. Perkhidmatan bas berbesar hati kerana mempunyai tahap kepuasan pelanggan yang tinggi, termasuk perkhidmatan tepat pada masanya dan perjalanan yang menyeronokkan.

Perkhidmatan Darul Iman

Beberapa kemudahan popular yang ditawarkan oleh Darul Iman adalah:

 • Akses kepada Wi-Fi
 • Sambungan USB
 • Banyak ruang kaki
 • Tempat duduk berbaring
 • Penyaman udara
 • Seorang jurulatih eksekutif dengan 45 kerusi

Laluan Popular Darul Iman

Antara perjalanan popular yang dikendalikan oleh Darul Iman:

 • Kuala Terengganu ke Kuala Lumpur
 • Kuala Lumpur ke Kuala Terengganu
 • Kuala Lumpur ke UNISZA
 • UNISZA ke Kuala Lumpur
 • Shah Alam ke Kuala Terengganu
 • Kuala Terengganu ke Shah Alam

Butiran Hubungi

Lot No. 30995, Tingkat 1, Taman Desa YT, Jalan Lapangan Terbang, 21300 Kuala Terengganu
Tel No: +609 - 667 3900
Email : selesatransit@gmail.com

Tiket bas online Darul Iman boleh didapati di eticketing.my